Det ble en ny tur grandprikshelga.
Knallvær og litt redusert engelsksettermentalitet pga flom og mye smelting.
Vi dro i radarelva og fant noen harr som ikke ville ta. Antiklimakset med knallvær, varme og sol, samt iskaldt vann og flom som gav kravstore fiskeforhold gikk inn på oss. Det var Iriving og Bob Bart som dro denne gangen. Vi ble slitne og det ble en usedvanlig tidlig kveld. Da er det genialt med et Quacha telt!! Oppsatt på en øyeblikk.

Dette er Irving sitt oppkast, mitt eget ble mye bedre og mer elegant.

Dagen derpå begynte jeg drømme om badstu og noen hunder som kreperte i badtua hjemme i G18. Dette hadde muligens noe med at jeg lå i teltet, som igjen etterhvert lå i sola som begynte steike i 0800 tiden. Heldigvis kreperte jeg ikke som hundene men åpnet opp til en ny nydelig dag.

Det ble bestemt i plenum at det skulle testes et lite vann, froskeorgievannet.
I Froskeorgievannet fant vi vakende ørret og vinden løyet iblant. Fisken var ikke stor men svært vanskelig. Det tok noen fluebytter før en liten krabat tok ei klekkecdc fisket 5 cm under vannoverflata.

CR- denne hadde ikke dekket ei brødskive engang…. Rart dette fisket, jeg prøvde sikkert 12 fluer før den rette , tre kast etter kom nummer to.

CR- liten , men veldig høy K-faktor!

Etter denne seansen dro vi til superelva, men har var vannet så kaldt at vi holdt på å omkomme. Så det ble pølsesteiking istedet, og retur til grandpriksfinalen. Men fin tur, gleder meg til neste!