Det ble juni og det ble helg!
Min bedre halvdel skulle på flukt til tigerstaden med venninner og jeg ble plutselig gressenkemann. Problemet oppstod; herje på byen eller fluefiske? -Svaret gav seg ganske enkelt siden jeg fakstisk er gift med min bedre halvdel.

Tross yr.no side dommedagsprofeterier om været kjørte jeg avgårde, alene denne gang grunnet opptatte FLOG-medlemmer. Yr hadde desverre 100% korrekte spådommer denne helga. Været var kaldt og vått. Heldigvis hadde jeg investert i et popup-gapahuk. Uten dette hadde jeg nok dratt hjem tidlig, men jeg satt ved elvebredden og moillkosa meg, mutters alene, i langtvekkistan, i møkkavær. Bedre investerte 300,- er det en stund siden jeg har opplevd.

Jeg har lest noen plasser at fluefiskere speider og spotter etter fisk. Dette gjorde jeg da i timesvis tørt og godt inni aretixen. Uten relevant resultat da, vinteren hadde muligens noe av skylden for dette.

Det eneste relevante jeg så var denne døgnflua. Noen som vet hvilken type dette er??

Jeg funderte litt over tingenes tilstand der jeg satt, og konklusjonen ble ganske tidlig at det er en viss mulighet over at man har blitt en aning sær. Det burde ikke være mulig å ha det så fint under slike forhold.

https://youtube.com/watch?v=x6eumrUjnS4