Fredag 5 november på vei til Vollan for avlevering av ungene, med meg har jeg formannen. Vi har en plan. Det skal fiskes på retur i balsfjorden, i mørke, kulde, snø og vind. Og vi skal elske det…

Jeg dedikere min kjærlighet til Loop optipower#8 Foto: Irving Jenssen.

Alt går som planlagt. Ungene skippes trygt videre med faren og vi fisker. Fluekasting i stupmørket i isbelagte fjæresteiner. Helt uten resultat selvfølgelig men deilig å få kastet igjen. Forholdene var ikke så ille, og hadde det ikke vært for at formannen fikk kalde føtter, hadde vi kanskje blitt lenge nok til å få noe relevant fangst.

Formannen svikter ikke de rosa rekene.

Jeg tviler egentlig på at det er noe som heter fluefiskesesong, det er bare tull… Bare bytte stang og snøreklasse dra på seg noe klær og komme seg ut!!! smiley